Om Reiki

Ønsker du å forstå : hva er Reiki?

Reiki behandling gir deg best forståelse og fornemmelse. Reiki betyr –”Universell livsenergi”

Rei- universell, åndelig, Ki- energi.

Reiki er en healingmetode som stammer fra Japan.

Reiki er enkel og naturlig metode, som balanserer kroppens energisystemer, reduserer stress, bringer harmoni og helbredelse for person som bruker Reiki. Reiki renser kroppen, aura, alle chakraene og bevissthet og endre livet til bedring.

Reiki er ikke religion, det er en vei til selvhelbredelse og åndelig utvikling.Med Reiki åpner hjerte for kjærlighet, medlidenhet og barmhjertighet. Det er en åndelig praksis som(videre) deretter bringer til åndelig oppvåkning (Enlightenment). Så sa Dr. Mikao Usui.

”Hoved mål med Reiki er ikke bare helbredelse av sykdommer, og utvikling av eksisterende naturlige evner, balanse mellom sinn og kroppen helse og som en konsekvens av å finne lykken.” Reiki er banen med følelse og visdom dette er vein til lykke og harmoni, måte forening av sinn og kropp.Reiki - er en guddommelige gaven til folk.

Dere kan bruke Reiki etter innvielse.Reikimester innvier dere i 1 trinn eller i 2 trinn. Det seremoniell er cirka 15 min. mellom mester og eleven. Ettepå Reiki skal være med dere hele livet. Dere kan hjelpe dere selv, venner, dyr, natur. Reiki energi skal hjelp overalt og alltid.