Reiki in hospital

http://cosmicnu.wordpress.com/2012/10/08/reiki-in-hospitals/


Reiki på sykehus (Hospital i New York)

Den informasjon jeg fått av
Reiki Mester Inamoto Hyakuten fra New York

光明レイキ會 Komyo Reiki Kai® Links

Komyo Reiki Kai Kyoto Japan
INAMOTO Hyakuten (Founder, Komyo Reiki)
Hjemmesiden: http://www.komyoreikikai.net/komyo-reiki-kai-links-around-the-world.html

Centro Alexa

Reiki Mester Alexandra Tous May fra Barcelona (Spania)

Lenker fortalte hvordan Reiki brukes på sykehus, leger og sykepleiere før operasjonen, mediterer og slapper av med energien fra Reiki. (UNA NOTICIA INCREÍBLE YA AQUÍ EN CÓRDOBA ENTRO EL REIKI EN LOS HOSPITALES LOS MÉDICOS , ASISTENTE TODO EL EQUIPO SE REÚNEN ANTES DE UNA CIRUGÍA PARA MEDITAR Y RELAJARSE ANTES DE UNA CIRUGÍA ASI SE CONECTAN CON LA ENERGÍA DIVINA LLAMADA REIKI!!! (información de Silvia Aravela Frontera, gracias Silvia!)

Sykehus i Cordoba i Spania, Sør-iberiske halvøy..


Reiki Mavasi (Japansk teknologi)
Gruppe øvelse med strømmen av Reiki. Det japanske ordet betyr Mawasi strøm. Denne øvelsen Reiki energien strømmer passerer gjennom en gruppe utøvere.


Reiki for gravide


Barna av India lærer Reiki


Reiki practice by kids
I love Reiki to teaching kids .They are all cousins live together in a joint family .I went to there for healing sessions for their grandpa ,The kids wanted to learn Reiki .so I offer them a special Reiki class as a gift from me .This is the joy of Reiki.

Den informasjon kommer fra Reiki Mester KUMUD BOTHRA fra India.

Reiki på sykehus

(Denne informasjon oversatt fra engelsk)

På sykehus og klinikker over hele Amerika, Reiki begynner å få aksept som en meningsfylt og kostnadseffektiv måte å forbedre pasientbehandlingen.

Personlige intervjuer med medisinske fagfolk bekrefter dette synet.”Reiki øker pasienter til å leges raskere med mindre smerter”,sier Marilyn Vega,RN,en privat- duty sykepleier på Manhattan syn, hørsel og hals Hospital i New York.Reiki akselererer utvinningen fra kirurgi, forbedrer mental holdning og reduserer de negative virkningene av medisiner og andre medisinske prosedyrer.

Reiki brukes på et økende antall progressive sykehus over hele USA,og i mange andre over hele verden, for å øke konvensjonell terapi og redusere pasientenes tid på sykehuset og behov for medisinering(spesielt smertestillenende medisiner).

Reiki beviser benefitial i sykehus, sykehjem, akuttmottak,operasjonssaler, neonatal enheter; tilrettelegge avslapning samtidig redusere angst og

smerte.

Edmonton Cross Cancer Institute konkluderte med at Reiki healing viste en svært betydelig reduksjon i smerte i en smerte ledelse studie med kreft.

En av de tingene de begge oppfordrer til skaper sykehus ”Reiki rom”,bemannet av frivillige, hvor pasienter samt sykehusansatte kan komme til å motta Reiki behandlinger.Bettina Peyton,MD,en av legene Libby og Maggie har trent sier:”Reiki er absolutt enkelhet, kombinert med potensielt kraftige effekter, tvinger oss til å erkjenne konseptet med en universell helbredende energi.”

Det synes att bruken av Reiki terapi i sykehus er økende. Absolutt antall medisinske institusjoner som har registrert sine detaljer om Reiki på sykehus nettstedet er nesten fordoblet i løpet av de siste seks månedene.

Personalet rapporterer att de liker å gi Reiki. Omsorgspersoner som rutinemessig å såre pasienter for administrere nødvendig medisinsk behandling uttrykkte takknemlighet for et verktøy som minimerer pasientens ubehag og raskt lindrer

distressed barn. Det er begrenset men lovende foreløpige undersøkelser bevis for Reiki bruk i smerte ledelse.”

Bedre konsentrasjon- Meditasjon tar sikte på å erstatte sinnets virvar av ideer og tanker med indre stillhet.

Også:

Reiki virker naturlig å lette helbredelse. Det hjelper den helbredende effekten av medisinsk behandling.

Det kan redusere de uønskede bivirkninger av medisinske behandlingsformer.Det kan forkorte helbredende tid, hjelpe til med smerte kontroll,redusere stress,spenninger, angst og depresjon,redusere hevelse,betennelse og blødning og lavere blodtrykk og puls.

Hvordan Reiki virker

Det er viktig å vite og forstå at Reiki utøveren ikke gjør healing.Healing energien flyter gjennom utøveren.Reiki fungerer ved å oppmuntre de helbredende prosesser i kroppen og sinnet og ved å gjenopprette og balansere flyten av energi i kroppen. Kroppen selv regulerer mengden av energi som mottas

og hvor det går.

Selv Reiki teknikker kan virke enkel, effekter og resultater varierer fra person til person.De fleste mennesker opplever dyp avslapning og føle seg rolig og fredelig.Etter en økt, de føler seg uthvilt og fornyet. En rekke økter kan være nødvendig for optimale resultater.

Hva utøvere og pasienter har å si

Utøvere og pasienter drar nytte av Reiki på mange forskjellige måter, ”utøvere og pasienter som bruker Reiki terapi til sin evne til å fremme avslapning, lette smerter og legge til rette for helbredelse”

Finne balansen mellom pasientens kropp,sinn og følelser synes å være et sentralt element i å praktisere Reiki i et sykehus.

Hva er fjernhealing? Hvordan fjernhealing arbeider? Er effekten av fjernhealing det samme?

Reiki fjernhealing kjenner ingen grenser,siden energi ikke er begrenset av tid og avstand. Distant Healing sies å være mirakuløs! Fjernhealing kan sendes til alle og siatnce Healing kan sendes hvor

som helst uavhengig av tidsforskjellen.En person kan bli helbredet ved å sende Reiki Healing på avstand.Fjernhealing behandlinger er like effektive som i-person healing økter og er mye billigere også.Uansett vil du fortsatt få den samme helbredende fordelene.Tatt i betraktning det faktum at Reiki Avstand Healingemploys universell energi som kan bli veiledet til alle deler av universet,helbreder det riktig person eller skapning og fungerer som en bro mellom tid og rom.Livskraft energi kan også lagres akkurat som et batteri, og kan brukes i fremtiden.